Søg
Close this search box.

Mobile lifehacks!

Fire af vores bedste tip til et bedre mobile liv!

  • Hvis du den person, der elsker at synge med på dit favorit sang i badet, men alligevel ikke vil bruge penge på at købe en dyrt højttaler, så får du her et godt råd. Brug en skål i glas uden noget i. Put din telefon i glasskålen. Sådan nu har du en ekstra højtaler.
  • De fleste har prøvet at stå i den situation, at de mangler et sted at lade op. Måske har du selve ladestikket, men mangler USB-converteren, så den kan komme i en stikkontakt. Frygt ikke; brug dit computere eller din fjernsyn som converter. Der er nemlig ofte indbygget USB.
  • Når du spiller et gratis spil, du har hentet, vil du ofte opleve, at der kommer forskellige reklamer op i tide og utide. Det kan være frustrerende. Dog er der heldigvis råd for det. Du kan nemlig bare slå flytilstand til, og så slipper du for dem. Nemt ikke sandt.
  • Alle mobiler idag har en lys og lygte funktion. I nogle tilfælde vil du dog opleve, at det ikke er nok. At du har brug for lidt ekstra lys. Det kan du få forholdsvist nemt. Hvis du har en flaske med vand, kan du stille den oven på mobilens lygte. Herefter vil den fungere som en udendørslampe.

"