Hvem er vi

Vi er kvinder der gerne vil dele med os af vores bedste life hacks – Vi tager genre hjælp af eksperter og virkdomheder for at nå vores mål = 1000 gode life hacks til Danske kvinder

Startede 2019

& Hurtigt vokser vi

Jeg har altid arbejder meget på at lære at kende mig selv og at elske mig selv, det kræver øvelse, når man har ”glemt” at mærke efter sine egne behov i ret mange år. Jeg er en kvinde der har kæmpet med mindreværd, indtil jeg fandt ud af, at jeg ikke skal blive ved med at pynte på noget, men i stedet for lære at rumme og holde af alle de sider, jeg har. Det er der, helingen er. Man kan ikke blive ved med at hælde fra et tomt bæger uden at smadre sig selv.

Vi stræber efter at få det bedste ud i dig.

”Jeg har levet et helt liv, 50 år, med usikkerhed og overpræstation. Selvfølgelig kan jeg ikke det samme som før. Det kan vi da ikke, og hvad er det også for noget, hvis vi lader som om og ikke tør sige, at vi er trætte. Mere trætte end før i hvert fald. Det er så ugenerøst over for hinanden – allermest over for os selv”

Ellen

Afspil video

Til dem der aldrig giver op

“Jeg har misset flere end 9.000 forsøg i min karriere. Jeg har tabt næsten 300 kampe. 26 gange har det været op til mig at score det afgørende point, hvor jeg har kikset. Jeg har fejlet igen og igen og igen i mit liv. Og det er derfor, jeg har fået succes.” /Michael Jordan

Kende citater om livet, karrieren og kærligheden

 1. Alt, hvad jeg ved, er, at jeg intet ved.
  (Sokrates)
 2. Det har jeg aldrig gjort før, så det klarer jeg helt sikkert.
  (Pippi Langstrømpe)
 3. Find ikke fejl, find en løsning.
  (Henry Ford)
 4. Vær dig selv, alle andre er alligevel optaget.
  (Oscar Wilde)

Se flere vidunderlige citarer her. 

Carol

Min Historie →
Ungdommen er lykkelig fordi den har kapaciteten til at se skønheden. Enhver der beholder evnen til at se skønheden, bliver aldrig gammel. – Franz Kafka

Emilie

Min Histore →
At være smuk er som at gå på tynd is. Det fører til stor usikkerhed. – Viveca Lindfors

Lindsay

Min Historie →
Jeg følte mig først fri, da jeg erkendte, at jeg aldrig ville passe ind den skabelon, som samfundet synes, jeg skal passe ind i. Deller, appelsinhud – alt det. Jeg elsker hele mig.

Gabourey

Min Historie →
En dag blev jeg nødt til at beslutte mig for at elske mig selv uanset, hvordan min krop ser ud, eller hvad andre mener om min krop. Jeg blev bare så træt af at hade mig selv. – Gabourey Sidibe