Søg
Close this search box.

& Vi vokser hurtigt

Jeg har altid arbejder meget på at lære at kende mig selv og at elske mig selv, det kræver øvelse, når man har ”glemt” at mærke efter sine egne behov i ret mange år. Jeg er en kvinde der har kæmpet med mindreværd, indtil jeg fandt ud af, at jeg ikke skal blive ved med at pynte på noget, men i stedet for lære at rumme og holde af alle de sider, jeg har. Det er der, helingen er. Man kan ikke blive ved med at hælde fra et tomt bæger uden at smadre sig selv.

Til dem der aldrig giver op

“Jeg har misset flere end 9.000 forsøg i min karriere. Jeg har tabt næsten 300 kampe. 26 gange har det været op til mig at score det afgørende point, hvor jeg har kikset. Jeg har fejlet igen og igen og igen i mit liv. Og det er derfor, jeg har fået succes.” /Michael Jordan