Søg
Close this search box.
Redaktionen

Redaktionen

1. LED eller lys terapi lampe

LED eller lys terapi lampe er en hudplejebehandling, der bruger forskellige bølgelængder af lys, for eksempel rødt og blåt.
Rød lys terapi lampe fremmer produktionen af kollagen. I teorien betyder mere kollagen, at din hud vil se jævnere og fyldigere ud, hvilket kan reducere forekomsten af fine linjer og rynker. Rødt LED-lys menes også at reducere betændelse og samtidig forbedre cirkulationen, hvilket kan give din hud ny glød.


Mens LED-lysterapi teknisk kan bruges på enhver del af kroppen, er dens mest populære anvendelse til ansigtet. I dag behøver du ikke længere betale flere tusind for behandling på saloon, du kan fx købe en rød lys terapi lampe her, der kan bruges derhjemme når det passer dig. Og fungerer både til mænd og kvinder.

2. Smart ansigtsrensningsenhed

En batteridreven ansigtsrensningsenhed er en børste som bruger varme og vibrationer til at hjælpe dig med rengøring af din hud. Brug denne børste til rengøring af din hud både aften og morgen. Den opvarmede pulsationsfrekvens i rengøringsbørsten hjælper med at stimulere blodgennemstrømningen til at stramme huden.

3. Rose Quartz Roller

Rose quartz roller er designet til at dræne lymfesystemet og øge cirkulationen, hvilket gør det til den perfekte mulighed for at udtømme og berolige betent hud. Rul i opadgående bevægelser over dit ansigt for at stramme porerne, forbedre tekstur og minimere cirkler under øjet.

– Rul over dit ansigt i en udadgående retning, som giver en afslappende ansigtsmassage.
– Rose kvarts er den ultimative kærlighedssten, der især fremmer selvkærlighed.
– Det er også den ultimative skønhedssten.

Tips & ideér

Lignende indlæg