Søg
Close this search box.

Tips til bedre indeklima

1. Fjern luftforurenende stoffer
Det første trin er at fjerne alt fra dit hjem, der får din indendørs luftkvalitet til at forringes, For eksempel, hvis du har rengøringsmidler, maling eller andre kemikalier i huset, skal du blot flytte dem til garagen og ud af dit hjem.

2. Indbring frisk luft
Forbedring af luftkvaliteten i dit hjem kan være lige så enkelt og hurtigt som at åbne vinduer til ventilation. Det er dog ikke altid praktisk, afhængigt af vejret, fugtigheden, forureningen, pollenniveauerne og andre lokale faktorer udenfor.

3. Opgrader dit indendørs klima med en Duka One
Duka One Pro 50 Plus og Duka One S6 kan gøre en kæmpe forskel for dit hjems klima

4. Kør badeværelsesudsugningsventilatorer hele tiden
Dette kan lyde ekstremt men det kan hjælpe med at forbedre indendørs luftkvalitet. “Denne funktion vil konstant trække luft ud af hjemmet og derved trække frisk luft ind for at erstatte den,”

5 Begræns duftende varer
Vi hader at bryde det til dig, men de duftlys, luftfriskere, diffusere osv., Som du elsker, kan faktisk bidrage til dårlig luftkvalitet i dit hjem. Nogle indeholder flygtige organiske forbindelser (f.eks. benzen og toluen), der kan være sundhedsfarlige og forårsage hovedpine og irritation i øjne.

6 Skaffe planter
Indendørs planter er ikke kun en god måde at tilføre liv og visuel interesse til ethvert rum – de kan også bidrage til at øge ilt inde i dit hjem og rense luften. De gør dette ved at hjælpe med at filtrere de forurenende stoffer, der stammer inde fra dit hjem, herunder skov, rengøringsmidler, møbler, skrald, tæpper, naturgas og mere.

 

Tips & ideér

Lignende indlæg