Søg
Close this search box.
Redaktionen

Redaktionen

Hvordan finder jeg hjælp til en lille opgave i hjemmet?

Nogle af os mangler en mand der lige kan hjælpe med en lille opgave i hjemmet eller en ja faktisk også en større. Nogle af os har en mand i huset, der bare har meget travl med andet eller bare ikke er særligt “handy”.

Derfor kommer vi her med nogle tips på hvordan du kan finde den rette håndværker eller den rette hjælp til din opgave i hjemmet, uanset om de drejer sig om en større opgave eller en møbel der lige skal skrues sammen eller om haven skal ordnes.

Efter at have set tv programmet der handler håndværkere der svindler, mister du måske troen på håndværkere i Danmark, men på trods af at der findes dårlige håndværkere, er der markant flere, der faktisk er virkelig gode. Men hvordan finder du dem? Hvordan kan du være sikker på, at de ikke er useriøse?

Tre bedste tips til hvordan du finder hjælp til en lille opgave i hjemmet

Her er de tre tip, som jeg synes er mest vigtige, når jeg leder efter tømrere, handyman eller håndværkere generelt.

  • Bed om henvisninger – Enhver seriøs håndværker ved, hvorfor du gør det og tager det ikke alvorligt. Hvis de ikke kan give dig gode referencer fra tidligere projekter, eller kan undgås, skal du bare gå videre til det næste firma.
  • Læs anmeldelser – Internettet er fantastisk, og hvis nogen havde en tømrer derhjemme og ikke er tilfreds, kan du koldt forvente at finde oplysninger om dette på nettet. Samme med dem, der er tilfredse, de er glade for at fortælle dig dette.
  • Vær forsigtig med betaling – jeg har sagt det før, men det kan gentages. Et byggefirma, der ikke har råd til at starte et projekt uden fremskridt, kan være dårligt rustet til at udføre jobbet, og det kan ende med høje omkostninger. Så med andre ord, tag ikke den første bedste Håndværker. Læs lidt om dem, du agter at ansætte, så du ikke har ubehagelige overraskelser.
 

Hvis du nu bare skal have hjælp til en lille opgave i hjemmet så kan du måske nøjes med en altmuligmand med tommelfingret mit i hånden? Nogle ting kræver uddannelse som fx en låsesmed. Den hjælp kan du søge om online og også få løst til en god pris. Bland andet gennem at anmode om hjælp på dette site; Pinploy så behøver du ikke gøre mere end at oprette din opgave og lade hjælperne komme til dig med sin pris. Det er smart. 

Tips & ideér

Lignende indlæg